"Ненавиджу наших людей": блогерка з Одеси обурилась через затримку рейсу та обізвала Україну (відео)

1 июля 2021 г. в 17:50

Дівчина з Одеси не змогла вчасно вилетіти у Туреччину з київського аеропорту через затримку рейсу. Рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

Одеській блогерці довелось чекати в аеропорту не дві, а шість годин для того аби сісти у свій літак та полетіти у Туреччину. Дівчину ж така ситуацію звісно ж обурила й своїми думками вона вирішила поділитись зі своїми підписниками у соціальній мережі Instagram.

Дівчина була настільки розлючена, що назвала Україну "самой кон**нной страной". На відео вона також скаржилась й ображала Україну, співробітників аеропорту та авіакомпанію "МАУ", літаком якої вона повинна була полетіти.

Проте, згодом після публікації своїх гнівних stories та негативної реакції з боку користувачів блогерка вирішила видалити свої відео із мережі. В окремому відео вона пояснила, що в аеропорту її начебто проігнорували співробітники авіакомпанії, а своє емоційне відео вона назвала "помилкою". Тим часом вона заявила, що ненавидить "наших людей" і любить Одесу.

В аеропорту я дуже по-хамськи вчинила. Я викликала історію про те, що… Неясно висловилась, мені все одно на Україну, я патріот свого міста Одеси. Бо мені зараз пише багато людей, українців, можете подивитися на їхній менталітет: щоб я здохла і так далі. Ви можете зрозуміти, чому я так ставлюся до наших людей. Не до країни, а людей. Я ненавиджу наших людей, - розповіла в stories дівчина.

Та і цей ролик вона теж з часом видалила.Також блогерка прокоментувала коментарі користувачів мережі щодо її зовнішності та вигляду. На її думку, люди, які пишуть негативні коментарі та називають її "ескортницею" просто їй заздрять, оскільки: "У моєму обличчі більше грошей, ніж ви заробляєте за рік, бідні й жалюгідні".

pravdatutnews.com

EXMO affiliate program