Нетверезий син політика, втікаючи від поліції, зніс стовп в центрі Черкас

9 апреля 2021 г. в 23:15

Олександр Рибченко молодший, втікаючи від поліції в нетверезому стані, зніс стовп в центрі Черкас, на розі вул. Хрещатик та Остафія Дашковича. Про це свідчать дані реєстру судових рішень, пише Кропива.

ДТП сталося після першої години ночі 17 березня. За даними поліції, авто переслідували, однак вимогу поліцейських зупинитися водій ігнорував. В результаті водій не впорався з кермуванням та в’їхав в електроопору. Після зупинки авто, водій поводив себе агресивно, намагався залишити місце ДТП, нецензурно висловлювався та мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Загалом на правопорушника було складено шість адмінпротоколів, в тому числі і по факту кермування автівкою в нетверезому стані.

За двома адмінпротоколами Соснівський суд вже визнав правопорушника винним. Так, за дрібне хуліганство призначив штраф у розмірі 119 грн., а за пошкодження дорожніх споруд — у розмірі 850 грн. Решта адмінпротоколів ще перебувають на розгляді суду.

Відзначимо, що Рибченко молодший втрапив в ДТП на Mercedes-Benz R 350, що зареєстрований на дружині батька. Востаннє Рибченка молодшого ловили на нетверезому кермуванні у березні 2014 року. Тоді його в нетверезому стані затримали спільно представники автомайдану та міліції. Молодик відбувся штрафом.

Нагадаємо, що Олександр Рибченко старший, депутат Черкаської обласної ради минулого скликання, відомий діяч афганського руху на Черкащині і сам неодноразово втрапляв в скандали із нетверезим водінням.

dzvin.media

EXMO affiliate program