Нічне зіткнення двох фур на київській трасі: від удару знесло відбійник (Відео)

14 июля 2020 г. в 00:52

Внаслідок зіткнення двох великовантажних автомобілів постраждали лише машини та інфраструктура дороги – людських жертв, на щастя, немає.

Як повідомляє Патрульна поліція Київської області, зіткнення двох фур сталось сьогодні близько першої ночі на київсьькій трасі за 56 км в бік Житомира. Там фура “Сканія” з напівпричепом вірзалась у припарковану на узбіччі вантажівку “Даф”. Від удару знесло 8 метрів відбійника траси. Пошкоджені обидві фури.

У поліції повідомили, що водії у ДТП не постраждали. Правоохоронці склалии протокол про адмінпорушення і з’ясовують обставини аварії.

“56-річний водій SCANIA R500 з напівпричепом рухаючись в напрямку Житомира, не обрав безпечної дистанції, не впоравшись з керуванням здійснив наїзд на припарковане авто DAF… Відносно порушника поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали та вилучили посвідчення водія”, – сказано в повідомленні патрульних поліцейських.

Спільнота Киев Оперативный у Фейсбук опублікувала кадри наслідків ДТП. Як видно на відео, одна з фур пошкоджена дуже сильно.

7days-ua.com

EXMO affiliate program