Німецька ведуча вимазала себе брудом для сюжету про повені й втратила роботу: скандальне відео

24 июля 2021 г. в 19:30

У Німеччині ведуча позбулася роботи через необдуманий вчинок під час включення. Вона вимазала свій одяг брудом перед сюжетом про повені у місті Бад-Мюнстерайфель.

Журналістка Сюзанна Олен включалася для німецького телеканалу RTL. Вона перебувала у місті, що постраждало від сильних повеней, які накрили Європу.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як вона якийсь час стоїть над руїнами посеред вулиці, а потім нахиляється до землі, аби вимазати себе брудом. Ці кадри швидко стали вірусними.

Скандальний вчинок журналістки: дивіться відео

Журналістка вибачилася, але її звільнили

Після негативних коментарів телеканалу на сайті RTL з'явилася офіційна заява Олен. Журналістка вибачилася й пояснила, що це був необдуманий вчинок. За її словами, напередодні упродовж кількох днів вона допомагала жертвам повені. Тому, мовляв, їй було "соромно зніматися на камеру у чистому одязі перед рятувальниками ".

Зі мною як журналісткою такого не повинно було статися. Але як з людиною, яка займається долею тих, хто вижив, це сталося. Вибачте,– зазначила вона.

Телеканал, на якому працювала Олен, заявив, що вона порушила журналістські стандарти. Її вчинок там охарактеризували як "серйозну помилку" й усунули жінку від роботи.

Заяву з вибаченнями Олен опублікувала й у своєму інстаграмі. У коментарях до допису її підтримали багато колег. Вони пишуть, зокрема, що потрібно приділяти увагу допомозі постраждалим, а не руйнуванню її кар'єри.

24tv.ua

EXMO affiliate program