Нищать об'єкти військової інфраструктури: в Росії діє автономна мережа російських партизанів. Відео

26 мая 2023 г. в 07:00

На території держави-терориста Росії працює автономна мережа російських партизанів. Вони займаються знищенням об’єктів військової інфраструктури.

Про це самі активісти вперше розповіли в інтерв‘ю провідному британському телеканалу Channel 4 News. Партизани зазначили, що метою їхнього руху є припинення війни з Україною і повалення злочинного режиму диктатора Володимира Путіна (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Повстанці розповіли, що самостійно забезпечують себе зброєю та вибухівкою, які купують на чорному ринку в Росії. Нелегальної зброї у прикордонних областях наразі достатньо.

Нагадаємо: раніше в ГУР МО України розповіли, що партизанський рух у Росії набирає обертів. Імовірно, там активно розвиватимуться внутрішні протести, що стосуватимуться захисту прав народів РФ. Зокрема, зазначається, що почастішання "бавовни" на території Росії є наслідком її збройної агресії проти України.

"Імена всіх, хто це робить, ми отримаємо, напевно, після перемоги. Скажу так: це сили, які розуміють небезпеку путінського режиму, зокрема і на території самої РФ", – розповів Юсов.

obozrevatel.com
EXMO affiliate program