Нові подробиці обстрілу російськими окупантами вантажівки ЗСУ на передовій Донбасу (Відео)

13 ноября 2019 г. в 02:22

Вантажівка 128-ї бригади ЗСУ після влучання двох ракет російських окупантів

По вантажівці ЗСУ на передовій Донбасу 10 листопада біля Новогнатівки, внаслідок чого були поранені чотири наші армійці, протитанковими ракетами стріляли професійні російські військові.

У цьому впевнені українські бійці 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади ЗСУ, яким вдалося вижити після цього ворожого обстрілу.

«Почули звук, вискочили з машини, побачили в задній частині борту розрив. Стріляли з відстані не менше двох кілометрів, інтервал був між пострілами 5 секунд, не більше. Так тільки специ могли стріляти», — каже про ворожий обстріл гранатометник 128-ї бригади ЗСУ Ігор Гецман, який отримав внаслідок цього ворожого обстрілу поранення.

Обидві керовані ракети, випущені російськими окупантами, влучили у вантажівку українських військових. Те, що ніхто з бійців ЗСУ у машині не загинув, а отримав неважкі поранення, — це, вважають бійці ЗСУ — неймовірна удача.

«Я хлопцям всім кажу, що наш випадок — один на тисячу: дві ракети прийшли в машину і навіть… подряпинки — це не рахується», — пояснює Максим Басистий — водій вантажівки, по якій влучили бойовики.

Медики кажуть, що ніякої загрози здоров’ю чотирьох українських військових, поранених пострілами бойовиків з ПТРК, немає ні зараз, ні в майбутньому. Після контузії бійцям потрібна буде тільки певна реабілітація.

Більше про місце, звідки російські окупанти обстріляли вантажівку з бійцями 128-ї бригади ЗСУ, та обставини цього обстрілу — у сюжеті ТСН з передової біля Новогнатівки.

7days-ua.com

EXMO affiliate program