Ножі, викрутки, автомат Калашнікова і 4 швидких: біля ресторану у Дніпрі дві компанії влаштували місиво (фото, відео)

21 ноября 2021 г. в 01:08

У Дніпрі сьогодні вночі біля готелю "Дніпропетровськ" дві компанії влаштували справжнє "Чикаго" з бійкою та стріляниною. Усе сталося після конфлікту у ресторані "Lounge Terrace 33" на Січеславській Набережній, повідомляє Telegram-канал "Труха Днепр".

"Дві компанії відпочивали у ресторані "33" на Січеславській Набережній. В одній із компаній була колишня хлопця з іншої компанії. Двоє хлопців з різних компаній (один з яких колишній дівчини) пішли справити потребу, і в туалеті у них сталася бійка. Здавалося б, конфлікт вичерпано, але ні. Друг колишнього дівчини зателефонував своїм батькам, і ті з друзями підкотили під заклад із викрутками та ножами", - йдеться у повідомленні.

У цей час з ресторану вийшла компанія з дівчатами, і почалося місиво. У ході розбірок хлопець, на якого напали з ножами, дістав автомат Калашнікова з багажника і почав стріляти вгору. Пізніше його знайомий забрав у нього автомат і поніс у невідомому напрямку. За даними інших джерел, зброю забрав батько хлопця.

На місце події приїхали копи, всіх учасників конфлікту закули у наручники та відвезли до райвідділу для з'ясування обставин. Також на місце конфлікту прибули одразу 4 карети швидкої допомоги.

За даними Telegram-каналу "Х**вый Днепр", на диво крім саден, розсічень, гематом та невеликих порізів ніхто серйозних травм не отримав.

Схоже на те, що стрілянина біля кафе та ресторанів у Дніпрі вже стають поганою традицією, як у Харкові резонансні ДТП. Нагадаємо, що 18 листопада сталася стрілянина у ресторані "Бухта Моряка" на вулиці Яворницького.

EXMO affiliate program