"Ну ты же колхоз": в одеському готелі жінка влаштувала істерику через українську мову (відео)

4 марта 2023 г. в 08:00

В Одесі в одному з готелів стався мовний скандал. Клієнтка висміяла персонал за українську мову і назвала працівниць "колхозом".

Відео скандалу поширили місцеві пабліки.

Спочатку розмова між персоналом та клієнткою була доволі мирною. Проте суперечка розгорілася після того, як жінка назвала гривні "рублями" і почала запевняти, що в Одесі завжди ними розраховувалися. Персонал зробив їй зауваження. Після цього невдоволена жінка обізвала всіх, хто розмовляє українською, "колхозом".

"То есть нам не принесут, датут, мол только на 200 рублей вот это вот, и все". Дівчина її перебиває: "У нас гривні, а не рублі". Жінка каже: "Ну вы меня поняли: рубли, гривны — это ж одно и то же".

Згодом жінка спробувала виправдатися і почала пояснювати, що це звички людей її покоління, оскільки в Україні завжди називали гривні рублями. Вона зазначила, що як корінна одеситка завжди розмовляла російською мовою, а от українською спілкуються тільки селюки.

"Одеситы всегда говорили по-русски, — говорить жінка. На що їй відповідають: — Ми говорим по-одесски. Русские — на России. А зараз ми переходимо на українську".

Після цього скандальна пані почала переконувати, що знає "молодіжну тусовку". Розмовляти українською — це ж навіть не модно. І молодь в Одесі спілкується російською.

"Девочки! Ну шо ви, переобулись? Стыдно!... И шо вы, с пацанами так вот встречаетесь, и говорите: "Я хочу тебе"? Ну ты же колхоз!" — заявила одеситка.

Дівчата наголосили, що вони ж в Україні й за такі зауваження жінці має бути соромно. Проте жінка не здавалася і почала кричати, що дівчата не мають права робити їй зауваження, що вона не планує вчити щось українською і взагалі — дружить з Трухановим.

За деякий час жінка опублікувала відео з вибаченнями. Вона перепросила за те, що назвала гривню рублями, та попросила вибачення перед дівчатами, яких образила у готелі.

trueua.info

EXMO affiliate program