Ображає росіян: українського школяра погрожують вигнати зі школи в Іспанії (відео)

17 марта 2023 г. в 15:00

В Іспанії виникла неприємна ситуація щодо українців. Так, українського школяра погрожують вигнати зі школи через те, що він "ображає росіян".

Учень іспанської школи Максим уже давно публікує у своєму TikTok пости з підтримкою України та намагається доносити правду іспанському оточенню. Цього разу він "прикрасив" свою кофту червоною фарбою – ніби це кров, а також написав – "Fuck off Russia", що перекладається, як нецензурний варіант фрази: "Відчепися, росія". У такому вигляді він пішов до школи. Як розповідає підліток у своєму TikTok-каналі, його за це викликали до директора.

"Мені сказали, що я можу образити "русскіх", що вони не винні, що вони за Україну, що вони проти війни. Я сказав, чому вони жодного разу за пів року війни не підійшли та не спитали, як ваша країна, або не сказали, що нам дуже соромно," — говорить підліток у наступному своєму відео.

Максиму відповіли, що школа поза політикою і якщо він ще раз прийде в такому вигляді, то отримає зауваження. А за три зауваження виганяють зі школи.

"А в мене вже є одне зауваження за те, що я зірвав "русскій" прапор", — розповідає юнак. Додає, що за носіння цієї кофти йому у школі кричали усяку гидоту про Україну.

@maksym2.0

♬ Запальничка - Shmiska

Але він не збирається на цьому зупинятися. Максим роздрукував фотографії із тим, що відбувається в Україні.

Він наклеїв їх на кофту і збирається піти в цій кофті до школи. Каже, що хоче побачити реакції вчителів і учнів.

telegraf.com.ua

EXMO affiliate program