Одесит пішов служити на фронт, після того як його родина загинула від російської ракети (ВІДЕО)

25 мая 2023 г. в 23:30

Одесит Юрій Глодан втатив 3-місячну доньку, дружину й тещу внаслідок ракетного удару по Одесі. Попри біль він знайшов у собі сили жити далі і став до лав ЗСУ.

Історії незламних українців розповідає shotam.info.

Рік тому Юрій Глодан втратив 3-місячну доньку, дружину й тещу – в будинок влучила крилата ракета.

«Весь світ просто перед очима, він просто помер, він був знищений просто російською ракетою», – згадує чоловік.

Юрій та його кохана Валерія були разом 9 років. Саме дружина надихнула його спробувати себе у кулінарній справі та стати пекарем. За місяць до початку вторгнення у них народилася довгоочікувана донечка Кіра.

Якою вона була мамою, ви навіть не уявляєте. Дійсно, це мати, це подруга, це донька з найкращими якостями. Іншу таку людину мені просто не знайти – Юрій Глодан, втратив родину через ракетний обстріл

На ті Великодні свята чоловік узяв вихідні на роботі у кондитерській, щоб побути з родиною. Він вийшов до магазину, і в цей час оголосили повітряну тривогу. Далі – удар. Юрій пробирався крізь уламки, щоб допомогти своїм дівчаткам, але вже нічого не можна було вдіяти.

«Там все зруйновано, там розривало бетон, тим більше – розривало тіла. І від цього ще болючіше», – розповідає чоловік.

«Я плакав від щастя, коли у нас народилася донечка. І просто зараз мені дуже складно усвідомлювати, що моєї донечки більше немає. І моєї дружини, і тещі», – додає він.

Поховавши родину, Юрій попрощався і з минулим життям. Пройшов підготовку та став до лав ЗСУ, аби нищити ворога на фронті. Уже понад пів року служить у штурмовій бригаді сухопутних військ.

Його мета – захистити Батьківщину та українських дітей у пам’ять про своїх янголів.

«Путін – терорист, Росія – країна-терорист, країна-вбивця. Світ, зупиніть Путіна, зупиніть Росію», – закликає Юрій.

EXMO affiliate program