Одесит жбурнув гранату з вікна багатоповерхівки: що відомо

4 августа 2019 г. в 02:06

Сусіди стверджують, що чоловік нібито був учасником АТО

У п’ятницю ввечері, 2 серпня, в Одесі 47-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, жбурнув зі своєї квартири на 9-му поверсі гранату РГД-5.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомляє прес-служба Нацполиции в Одеській області.

Інцидент стався у Київському районі, на проспекті Небесної Сотні.

Попередньо встановлено, що 47-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань з вікна квартири на дев’ятому поверсі кинув гранату. Повідомляється, що вибуху не сталося і ніхто не постраждав.

Як повідомляється, при огляді місця події поліцією вилучено металеві предмети, зовні схожі на корпус гранати РГД-5, і запал. Поліцією встановлено особу, причетну до зазначеного правопорушення.

В ході огляду квартири зловмисника правоохоронці виявили ще кілька бойових гранат.

Сусіди стверджують, що затриманий нібито був учасником АТО, і привіз їх зі сходу країни. Останнім часом колишній військовий зловживав спиртним і не раз вступав в конфлікти з оточуючими. Так сталося і на цей раз, посварившись з людьми з-за припаркованих авто, чоловік накинувся на одного з співрозмовників з кулаками. Потім пішов додому, звідки і продовжив «бойові дії» — жбурнув РГД-5 з висоти прямо у двір будинку.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтями «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (ч. 1 ст. 263 КК) і «хуліганство» (ч. 4 ст. 296 КК).

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program