Окупанти кажуть місцевим, що вони ненадовго, – Гайдай розповів, яка ситуація на Луганщині (відео)

3 октября 2022 г. в 12:30

Ситуація на Луганщині залишається напруженою. Зокрема, для російських загарбників.

У них постійно щось вибухає, адже вони "палять там, де треба". Про це 24 каналу сказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Росіяни вивозять людей

Окупанти кажуть місцевим, що вони там не надовго. "Нічого ніхто не робить. Згорнули усі проєкти, навіть маленькі ремонти. Вивозять і документацію, і речі. Я сподіваюся, що Луганщина із задоволенням попрощається з цією нечистю", – сказав голова Луганської ОВА.

Нові російські солдати подекуди не встигають навіть стати до бою. Нещодавно на Луганщині невдало "покурив" цілий ешелон новомобілізованих. Відомо, що на фронт прямувала доволі цікава публіка – "військові" з місць позбавлення волі. Внаслідок потужного вибуху знищено приблизно 200 зеків.

Гайдай наголосив: щойно мобілізована цивільна особа – це абсолютне "гарматне м'ясо". За два дні або тижні неможливо належним чином підготувати солдата.

"Психологія, усе на підсвідомості. Коли почнеться обстріл – вони побіжать. Якщо бігтимуть 10 – 15 – 30 – то бігтимуть усі, адже це буде вже "синдром натовпу". А коли вони тікатимуть – гинутиме набагато більше", – зауважив Гайдай. Відтак цифра ліквідованих росіян з наступного тижня буде дуже стрімко зростати.

Біля Луганська "покурив" ешелон мобілізованих зеків: дивіться відео