Окупанти побили жителя Мелітопольського району до коми і відібрали автомобіль (відео)

29 мая 2023 г. в 20:00

Жителі окупованого Мелітополя та інших територій півдня України, захоплених російською армією, розлетілися по всьому світу. Один із переселенців волею долі опинився в Харкові.

У це місто його привезли волонтери. Своєю історією евакуації поділився житель Світлодолинського Мелітопольського району. У цьому селі він проживав із 2005 року. Окупанти, за словами чоловіка, розбили його будинок. Сам він намагався виїхати через Запоріжжя, але на останньому блок-посту за Василівкою ближче до сірої зони, його пограбували російські військові.

- Хотіли забрати в мене Ниву - старенька машина. Навіть не знаю для яких потреб вона їм була пу нагоді. Я не погоджувався віддати, тому почали бити, - розповідає переселенець.

Спочатку вдарили прикладом по голові, потім, коли мелітополець знепритомнів, вони стали просто його вбивати ногами. Унаслідок цього чоловік дістав розрив легені, у нього відбита нирка, множинні травми. Машину, звісно, відібрали, а побитого залишили помирати в кюветі.

- Хлопці знайшли мене в сірій зоні і відвезли до Харкова в лікарню. Спочатку лежав у хірургії, потім у пульмонологічному відділенні. Знайшли мені добрі люди потім квартиру. Ось тільки ні одягу, ні посуду, нічого немає, - розповідає мелітополець.

Харківські підприємці допомогли переселенцю підібрати взуття, передали продукти. На жаль, ім'я його залишилося за кадром. Можливо, хтось із рідних розшукує зниклого мелітопольця і впізнає за відео.

ria-m.tv

EXMO affiliate program