Окупанти знову пішли у наступ під Вугледаром, "чорні запорожці" підірвали танк ворога (відео)

22 февраля 2023 г. в 20:50

Російські загарбники продовжують спроби атак під Вугледаром на Донеччині: ворожу навалу відбивають 72 ОМБР та єгерська бригада ЗСУ.

На Донеччині – спекотно попри холодну погоду. Ворог не полишає спроб атакувати на Вугледарському напрямку, але зазнає там нищівних втрат. Бійці 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців знищили черговий танк супротивника у полі біля населеного пункту Микільське.

Епічні кадри підриву ворожої бронемашини оприлюднив ввечері 21 лютого народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрій Мисягін.

"Бригада "Чорних Запорожців" знову танкі російські знищує в полях у районі Вугледара. Околиці н.п. Микільське", – написав він.

Зауважимо, 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців (72 ОМБр) – це військове формування механізованих військ Збройних сил України, що дислокується у місті Біла Церква Київської області. На початку російського вторгнення бригада обороняла Київ, воїни 72-ї ОМБр брали участь у важких боях за Ірпінь, Мощун, Гостомель, Бучу. З літа підрозділ обороняє Україну на Донбасі.

stopcor.org

EXMO affiliate program