Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили (відео)

16 сентября 2022 г. в 19:00

Секретар РНБО Олексій Данилов відкрив завісу українського контрнаступу, і розповів про співвідношення втрат України та Росії. Цифри будуть неприємними для наших сусідів.

Про це він розповів у новому ефірі для 24 канала.

З'явилося офіційне підтвердження того, що росіяни зазнають величезних втрат на фронті. Вони у кілька разів вищі, ніж в української сторони. Примітно, що все це попри зручніші позиції окупантів, адже вони формально захищаються.

"Я можу сказати, що втрати противника по відношенню до наших саме в цей період становлять 1 до 9 або 1 до 10. Тобто, на одного нашого загиблого, на жаль, воїна припадає на 9-10 загиблих рашистів, які вторглися на нашу землю" – сказав Олексій Данилов.

Такі новини не можуть не тішити, і вкотре підтверджують неповноцінність «другої армії світу». Вони до 24 лютого наздоганяли страх на кожну європейську країну, і навіть у США не вірили, що Україні вдасться вистояти. Зараз ми бачимо, що ситуація на фронті інша.

Усі закони війни говорили раніше про те, що втрати країни, яка веде контрнаступи, набагато вищі, ніж у тих, хто обороняється. Українські захисники зламали цей стереотип, і вийшло навпаки.

"Ми ламаємо стереотипи не лише у військовій справі. Ми ламаємо багато стереотипів і для країн НАТО, і для наших партнерів. Вони приємно вражені якістю роботи наших військових, наших громадянських, нашого суспільства", – сказав Олексій Данилов.

Весь світ побачив, чого потрібно прагнути, і після цього вже ніхто не зможе сказати про те, що Україна недостойна НАТО.