Орендарка готелю в "Батерфляї", де сталася смертельна пожежа, добилася зняття електронного браслету (Відео)

6 января 2022 г. в 16:33

5 січня відбулося слухання апеляції стосовно орендарки готелю заміського комплексу "Батерфляй". Жінка вимагала переглянути міру запобіжного заходу, яку її обрали раніше. Суд задовольнив прохання частково.

Про це повідомляють у Вінницькому апеляційному судді.

23 грудня у Вінницькому міському суді Жанні Орочинській, яка є орендаркою готелю "Метелик" у комплексі відпочинку "Батерфляй", обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслету. Також зобов'язали здати слідчим закордонний паспорт. Жінка подала апеляцію на подібне рішення.

"Апеляційну скаргу Орочинської Жанни Леонідівни задовольнити. Скасувати ухвалу слідчого судді Вінницького міського суду в частині покладення обов'язку носити електронний засіб контролю. Постановити нову ухвалу. Відмовити в частині клопотання про накладення на Орочинську обов'язку носити електронний браслет. В іншій частині ухвалу слідчого судді від 23 грудня 2021 року залишити без змін. Рішення апеляційного суду оскарженню не підлягає", - зауважив головуючий суддя Сергій Бурденюк.

Нагадаємо, 22 грудня у готелі "Метелик", який розташований в заміському комплексі "Батерфляй" сталася пожежа. Спалахнула покрівля. Троє працівників опинилися заблоковані на шостому поверсі будівлі. Щоб вижити людям довелося вистрибувати з вікон.

vinbazar.com

EXMO affiliate program