Пара з шоу "Міняю жінку" стала коректувальниками вогню для окупантів

6 сентября 2022 г. в 03:30

Сімейна пара, учасники відомого українського реаліті-шоу "Міняю жінку" Олена Трокай та Юрій Пушкарь почали працювати на російських військових. Вони стали коригувальниками вогню.

Про це пише РИА-Мелитополь.

Ця сімейна парочка свого часу працювала у ПК Шевченка – керували караїмським ансамблем "Джамат". Олена підробляла співачкою у кафе "М'ята". Її чоловік-підкаблучник Юрій – екс-керівник болгарського та караїмського товариств, до того ж підробляв концентмейстером та помічником керівника народного болгарського ансамблю "Балкани".

Коли окупанти захопили Мелітополь, Олена Трокай з перших днів війни прилаштувалася при українському штабі мера Івана Федорова у ПК Шевченка. Вже тоді, як тепер з'ясовується, жінка була "засланим козачком" ворога.

А вже 9 травня Трокай підробляла тамадою на шабаші перемоги, яку влаштували окупанти у місті.

Відомо, що гастролювала любителька російського світу окупованими територіями Запорізької області. Крім того, Трокай та її учениця Олена Сафронова виступали на концерті, організованому рашистами, у місті Дніпрорудне.

А поки дружина розважала концертами окупантів та колаборантів, її чоловік – Юрій Пушкар проходив навчання у Криму, після чого у складі Російської армії був направлений до міста Херсона. Де служив на охороні греблі.

EXMO affiliate program