Паспорти РФ на Донбасі: стало відомо, до чого готуються мешканці в окупації

9 апреля 2019 г. в 07:20

На тлі чуток у соцмережах провели опитування

Жителі окупованого Донбасу не вірять в чутки про роздачу російських паспортів.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на публікацію блогера «Фашик Донецький».

Зокрема блогер розповів про “інформаційну паспортизацію” населення на окупованих територіях:

«Починаючи з 1 квітня 2019 року (безумовно дуже символічно) в днри\лнри почалася нова хвиля інформаційної паспортизації населення. Чому «інформаційної», тому що видавати російські паспорти ніхто не збирався, а просто влаштували якусь політичну пастку. Яка реакція населення на це? Одним словом – «ОЧІКУВАНА»:

«чьо в перший раз нас паспортизують? за п’ять років пора зрозуміти, що путінському ху..лабаду ближче таджики, киргизи, але не руські люди, потрібно визнавати неприємну правду, тоді не буде жорстоких розчарувань».

На тлі чуток у соцмережах провели опитування, результати якого виявилися досить показовими:

«Суть головного питання: «Як ви вважаєте жителі днри та лнри отримають російські паспорти?». Аудиторія днри/лнри проявила небувалу активність по цій темі. Опитувальник був розміщений в 14 популярних групах (для населення днри/лнри).

На що 7302 респондентів 47,92% відповіли, що «Це все фейк, ніхто не буде видавати російський паспорт жителям днри і лнри», так само 4,81% вказали, що їм «не потрібен російський паспорт», 11,26% вважають, що «це пастка, що б більше людей отримало паспорт днри і лнри», – повідомив блогер.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program