Перекрити новину про Умань. Росіяни обстріляли центр Донецька, багато загиблих (фото, відео)

28 апреля 2023 г. в 22:30

Тимчасово окупований Донецьк продовжує зазнавати кривавих обстрілів. У своєму новому злочині росіяни практично напевно поспішають звинуватити Україну, але, як уже давно відомо, ЗСУ не завдають ударів по цивільних об’єктах, на відміну від окупантів, яким, до речі, може бути цілком вигідно обстріляти місто під своїм же контролем, щоб інформаційно перекрити нічний ракетний удар по Дніпру та Умані, де вони вбили мирних жителів.

Про обстріл Донецька повідомляють російські пропагандисти, посилаючись на місцеву "владу".

Повідомляється, що 28 квітня "прильоти" припали прямо по центру міста, зокрема на Університетську вулицю, стадіон РСК "Олімпійський" та парк кованих фігур.

У підступній атаці вже проглядається почерк росіян, як і в Умані чи Дніпрі, цілями стали мирні жителі. Наразі ж відомо про щонайменше сім загиблих.

На вулиці Університетської маршрутне таксі згоріло вщент.

Увага! Відео 18+

Так виглядають наслідки удару на стадіоні РСК "Олімпіський".

Снаряди зруйнували парк, де серед дня могло перебувати багато людей, що ще раз підтверджує цілеспрямованість удару.

Також стало відомо про влучення і в будівлю Донецької обласної травматології, де нібито було пошкоджено єдиний апарат МРТ на всю недореспубліку.

І ось уже на цей момент, як і очікувалося, в атаці на Донецьк ватажок бойовиків "ДНР" денис пушилін звинувачує ЗСУ. Він повідомляє, що загинуло семеро людей, одна з них дитина. Ще близько десяти людей дістали поранення.

Незважаючи на всі ці звинувачення рішуче незрозуміло, навіщо ЗСУ уподібнюватися росіянам і завдавати неприцільних ударів, коли за весь час війни наша армія вже стала відома своїми точними та ефективними ударами саме по військових об’єктах противника. А ось якраз росіянам цілком має сенс такими кривавими новинами перебити інформаційну повістку після свого ранкового злочину в Умані та Дніпрі.

telegraf.com.ua

EXMO affiliate program