Перестрілка біля кав'ярні в Українці: основним організатором конфлікту виявився росіянин (Відео)

12 сентября 2020 г. в 19:00

Зловмисник вистрілив у двох місцевих мешканців, за життя яких далі боролися лікарі.

Поліція Київської області затримали основного організатора конфлікту зі стріляниною місті Українка, що поблизу елітної Конча-Заспи. Ним виявився 32-річний громадянин "Назад у 90-ті": поліція встановлює осіб, причетних до стрілянини в Українці під Києвом (відео) "Назад у 90-ті": поліція встановлює осіб, причетних до стрілянини в Українці під Києвом (відео)Російської Федерації, який вже мав проблеми із законом.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Злочинець приїхав до Українки з Києва і під час стрілянини з травматичної зброї поранив двох місцевих мешканців. За їхнє життя надалі боролися лікарі.

Росіянина затримали у столиці, де він переховувався від правоохоронців, і відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Чоловіку загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Правоохоронці продовжують розшукувати інших учасників стрілянини біля кав’ярні.

Нагадаємо:

Увечері середи, 2 вересня, група невідомих осіб приїхала на автівках з Києва до міста Українка, розташованому неподалік від елітної Конча-Заспи, і влаштувала стрілянину біля кав'ярні. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Після інциденту до лікарні звернулись троє потерпілих чоловіків з пораненнями. Один з них потім втік. Очевидці у соцмережах порівнюють інцидент із розбірками, що відбувалися у 90-х.

tsn.ua

EXMO affiliate program