Під Дніпром підлітка задавило плитою: деталі трагедії (Відео)

24 октября 2021 г. в 22:40

Підліток загинув на будівництві в Дніпропетровській області. Його розчавило бетонною плитою.

Підлітка привалило залізобетонною плитою на Дніпропетровщині. Про це повідомило "Сегодня".

Селище Обухівка недалеко від Дніпра. З будиночками пенсіонерів сусідять розкішні садиби. За височенним парканом навіть не будинок - гола земля. Будівельники щось розкопували, раптом впала залізобетонна плита. Під нею виявився 16-річний хлопець. Плита така важка, що підняти було не в силах ні робітникам, ні рятувальникам. Пригнали кран. Коли Павла знайшли, він уже був мертвий. Як таке сталося - місцевим невтямки. На паркані навісні замки. З щілин стирчать квитанції за комуналку. Тут як давно нікого не було. І сусіди розповідають: будівельники активізувалися тиждень тому. У віддаленому кутку ділянки - сміття. Про власника небагато. Звуть Сергієм, землю придбав кілька років тому і відразу почав приводити в порядок.

"Я тільки знаю, що у людини є проєкт, він приходив погоджував, питав. Господар в моєму розумінні порядна людина. А будують будівельники. Всі питання до будівельників. Найняв бригаду. Ті - взяли Павла підсобним робітником. Швидше за все - неофіційно. Неповнолітнім працювати на будівництвах закон забороняє. Батьки, кажуть в поліції, знали про роботу сина", - розповів житель Обухівки Сергій Панасюк.

Вони майже відразу примчали на місце трагедії. Загибель хлопця розслідують як нещасний випадок. 16-річний Павло навчався у випускному класі. Провести його в останню путь прийшла вся школа.

EXMO affiliate program