Під Горлівкою йде бій: в "ДНР" заявили про бойовому зіткненні з ЗСУ

7 апреля 2021 г. в 01:11

На території тимчасово окупованих районів Донецької області сьогодні, п'ятого квітня, вельми «жарко». І мова, в даному випадку, природно, зовсім не про погоду. Представники так званого «управління народної міліції ДНР» заявили про бойове зіткнення зі Збройними силами України, що відбувається під непідконтрольною Україні Горлівкою.

В прес-службі «відомства» підкреслили, що українськими військовими нібито була зроблена спроба проведення розвідки мінно-вибухових загороджень перед позиціями «ДНР».

Так, в повідомленні наголошується: «Противники зробили спробу проведення розвідки мінно-вибухових загороджень. Це було перед позиціями найманців Донецької області. Все відбувалося в районі населеного пункту Шуми. Незаконні збройні формування були змушені застосувати штатне озброєння, яке не заборонено угодами, досягнутими в Мінську. В результаті швидкого бою бійці Збройних сил України відступили на свої позиції ».

В цей же час з'ясувалося, що за даними представників окупованих районів Донецької області, інцидент на Донбасі стався четвертого квітня.

businessua.com

EXMO affiliate program