Під Києвом 25-річний сусід-герой врятував з палаючого будинку жінку та двох дітлахів

20 февраля 2021 г. в 20:30

У Київській області сталася пожежа у будинку. Сусід врятував маму з двома дітлахами. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

"19 лютого надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у смт Глеваха на вул. Михайлівській. Горів житловий будинок площею 120 кв.м.", - йдеться у повідомленні.

Двоє діток 2012 та 2019 років народження отримали незначні опіки та отруєння чадним газом.

Як стало відомо, своїм порятунком діти та їх матір завдячують сусідові, що проживає навпроти. 25-річний хлопець вночі вийшов на вулицю та побачив, що з вікна сусіднього будинку йде дим. У будівлі проживали двоє дорослих та двоє дітей. Анатолій кинувся на допомогу. Спочатку він намагався потрапити всередину через вікно - отримав сильні порізи рук. Потім, вже відчинивши двері, зайшов в приміщення та серед густого диму схопив когось та виніс на повітря. Нажаль, це була велика м’яка іграшка. Чоловік повернувся ще раз до палаючого будинку, і виніс на свіже повітря дворічну дівчинку. Потім забіг, розбудив маму та старшу дитину, що вийшли вже самі.

Локалізовано загорання о 02:36 та повністю ліквідовано о 2:51.

Жінку та двох дівчаток каретою швидкої медичної допомоги доправлено до Васильківської центральної районної лікарні. Причина пожежі наразі встановлюється.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program