Під Києвом «барсетники» поцупили з авто майже мільйон гривень: відео

13 сентября 2021 г. в 16:52

Поліція Київщини затримала двох гастролерів з Одеси, які викрали з салону авто кейс із 900 тисячами гривень.

Злодії вистежили водія автомобіля «Ford Fusion» у селі Гатне, що під Києвом, підбігли до дверей, розбили скло та забрали з салону кейс із грошима. Оперативникам карного розшуку вдалося встановити, що крадіжку скоїли 45-річний та 47-річний уродженці Грузії, які живуть в Одесі. Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Facebook.

«Ці „барсетники“ працювали дуетом, а злочини вчиняли раптово та за чітким алгоритмом. На „справу“ зловмисники виїжджали на чорному позашляховику „Mersedes“ з іноземною реєстрацією, ще й тримали про запас пару інших державних номерних знаків», — розповів Андрій Нєбитов.

За його словами, гастролери з Одеси скоїли не один злочин. Під час обшуків у них знайшли речові докази — готівку, мобільні телефони, ювелірні вироби та окуляри «Christian Dior». Також правоохоронці вилучили «Mersedes», на якому «барсетники» вистежували своїх жертв.

Як повідомили у пресслужбі поліції Києва, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від трьох до шести років ув’язнення. Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до вчинення аналогічних злочинів на території Київщини.

«Ніколи не залишайте цінні речі в авто і на видному місці, адже навіть спортивна сумка з формою може коштувати вам розбитого скла», — застеріг Андрій Нєбитов.

vechirniy.kyiv.ua

EXMO affiliate program