Під Києвом хлопець рятувався від потяга і потрапив під інший

5 ноября 2018 г. в 23:38

У Київській області сталися відразу два смертельні випадки на залізниці. Як повідомляють в поліції, в місті Фастів пізно ввечері поїзд "Київ-Ужгород" збив 17-річного юнака.

За інформацією слідчих Нацполіціі Київської області, які працюють на місці трагедії, неповнолітній йшов по коліях і розмовляв по мобільному телефону. Коли помітив потяг, хлопець намагався врятувати своє життя і перебігти на сусідню колію. Однак саме в той час назустріч рухався ще один поїзд.

Ще одна смертельна подія сталася близько залізничної станції в місті Біла Церква. Під колесами потяга загинув чоловік. Його особа встановлюється.

"На вигляд йому близько 40-50 років. Відомо, що машиніст подавав чоловікові сигнал, проте останній на нього не відреагував і залишався на коліях", – повідомляють в правоохоронці.

За обома фактами поліція відкрила кримінальні провадження у ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program