Під Києвом пенсіонер розстріляв компанію молодих людей (фото)

16 сентября 2020 г. в 07:20

У місті Біла Церква чоловік влаштував стрілянину по компанії людей, що відпочивали поруч. Про це повідомляє поліція області.

Про постріли до поліції повідомили вкрай переполохані перехожі. На місце події оперативно прибули правоохоронці Білоцерківського відділу поліції.

Хуліганом виявився місцевий 74-річний чоловік, який напідпитку серед білого дня здійснив постріли з гвинтівки у бік людей. Він пояснив, що таким чином намагався залякати та розігнати галасливу компанію, яка заважала йому відпочивати.

У результаті стрілянини одного з відпочиваючих було доправлено до медичного закладу, де лікарі йому діагностували поверхневу рану голови.

Поліцейські вилучили у стрілка пневматичну рушницю ІЖ-38. Речові докази направлено на проведення відповідної експертизи.

За фактом хуліганства слідчі поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловіку повідомлено про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program