Під Києвом під час бійки застрелили ексбійця «Айдару», поліція підозрює підлітка

24 мая 2020 г. в 07:20

Вночі 22 травня у місті Вишгород під Києвом сталася сутичка між молодиками та двома чоловіками, внаслідок якої був застрелений колишній боєць батальйону «Айдар» Ігор Корнієнко. У скоєні вбивства поліція підозрює 16-річного хлопця, його затримали.

Про особу загиблого повідомили у батальйоні «Айдар». Про злочин розповіли у Нацполіції Київщини.

Правоохоронці повідомили, що конфлікт стався о 3 ночі на центральній вулиці Вишгорода.

Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника у сумці зброю, вихопив її ви вистрелив у нього. Інший з компанії стрілка щосили ударив другого чоловіка, який після цього втратив свідомість. Нападники втекли. Прийшовши до тями, травмований чоловік викликав поліцію.

Водночас від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці. Його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи. Правоохоронці вилучили на місці події автомат МКМ-072СБ та набої.

Поліцейські кажуть, що затримали усіх учасників інциденту. Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець.

«Серед затриманих — 16-річний неповнолітній, який ґрунтовно підозрюється у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині», — йдеться у повідомленні. Затриманому оголосили про підозру у скоєні навмисного вбивства, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Також вирішується питання щодо оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Триває слідство, поліція встановлює свідків події.

hromadske.ua

EXMO affiliate program