Під Києвом позашляховик іноземного дипломата спровокував серйозну аварію: відео

6 апреля 2021 г. в 21:15

Масштабна ДТП сталася на трасі Київ – Знам'янка зранку 6 квітня. Зіштовхнулися позашляховики Toyota Prado, Lexus та вантажівка Volvo FH. Спровокував ДТП, за попередніми даними, водій машини з дипломатичними номерами.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Сама аварія сталася на повороті до села Лісники, коли водій Toyota намагався повернути ліворуч, а далекобійник їхав у напрямку Обухова.

Завершити маневр та повернути власнику "японця" не вдалося, оскільки дорогу йому перегородив позашляховик із дипломатичними номерними знаками.

ДТП сталася близько 10:00 через те, що водій машини іноземного посольства виїхав на зустрічну смугу.

Судячи з відео моменту аварії, уникнути зіткнення водій вантажівки не міг. Але він встиг повернути та пішов від лобового удару з Toyota.

За попередніми даними, у Lexus, яка спричинила аварію, перебував посол Об'єднаних Арабських Еміратів. Його евакуювали з місця ДТП іншою автівкою.

Водій чорного позашляховика зняв з машини номерні знаки майже відразу після зіткнення.

Чи склали поліцейські протокол щодо водія-порушника, невідомо. Правоохоронці лише зазначили, що інспектори забезпечували безпеку дорожнього руху на цій ділянці дороги. Сайт 24 каналу намагався зв'язатися з представниками патрульної поліції з приводу інциденту, але на наші дзвінки не відповіли.

EXMO affiliate program