Під Києвом Skoda влетіла в рекламний щит – водій загинув на місці: відео

1 апреля 2019 г. в 09:43

31 березня на виїзді з села Чабани сталася смертельна ДТП. Автомобіль Skoda занесло, внаслідок чого автівка на повній швидкості врізалась у реклаламний щит. У салоні був водій та пасажир. Перший, на жаль, загинув на місці.

Рятувальники вирізали з салону пасажира. Про це повідомляє Інформатор з місця аварії. Друзі загиблого розповіли, що він разом з другом їхав з села Хотів до Києва.

На виїзді з Чабанів чоловік пішов на подвійний обгін і, потрапивши колесом в яму, не впорався з керуванням. Внаслідок чого авто розвернуло та вдарило об щит. Найбільший удар прийняв на себе водій, він помер не приходячи до тями.

Дивіться відео з місця ДТП:

Також серйозно постраждав і пасажир, якого зі спотвореної Skoda вирізали рятувальники. Опісля травмованого пасажира доправили до лікарні, у якій медики борються за його життя.

На місце смертельного ДТП приїхали багато односельчан загиблого, котрі стверджували, що аварія сталася через погану дорогу.

Вони кажуть, що водій Skoda потрапив в яму при обгоні, після чого втратив керування. На місці працювали правоохоронці, медики та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

EXMO affiliate program