Під Києвом сталася ДТП, в результаті якої тіло водія довелося витягувати за допомогою техніки (Відео)

10 марта 2020 г. в 19:27

У Київській області сталося зіткнення позашляховика Toyota Prado з легковиком Honda Civic, в результаті якого одна людина загинула, другу госпіталізували з численними травмами.

Про це повідомляє видання "Інформатор", зазначаючи, що смертельна ДТП сталася в понеділок, 9 березня, близько 12.30 на трасі біля села Мартусівка в Київській області.

З подробиць стало відомо, що водій авто Honda Civic втратив керування, в результаті чого легковик знесло на зустрічну смугу, де на швидкості сталося зіткнення з позашляховиком Toyota Prado.

Повідомляється, що удар став смертельним для водія Honda Civic, тіло якого від удару виявилося заблокованим в салоні.

Як розповіли очевидці, Honda на швидкості почало зносити на зустрічну смугу. Також повідомляється, що під час дестабілізації їзди автомобіль почав скрипіти та в підсумку боком влетів у позашляховик Toyota Prado.

"Водійську сторону легковика припечатало, а хлопця 1994 року народження, який був за кермом затисло в салоні, він помер. Тіло загиблого деблокували рятувальники. Пасажира Honda госпіталізували з переломом ноги та іншими травмами різної тяжкості. Водій Toyota не постраждав. На місці працювали два екіпажі патрульної поліції, один з яких регулював рух на ділянці, де трапилася аварія, також співробітники ДСНС, медики та слідчо-оперативна група. Деталі того, що сталося встановлюються", - повідомив Інформатор.

EXMO affiliate program