Під Києвом вітчим убив 2-річного малюка: з'явилися резонансні деталі

8 февраля 2020 г. в 23:05

Засуджений за вбивство і згвалтування 2-річного хлопчика Олександр Балакірєв сховався від правоохоронців та не прийшов на повторний суд.

Про це в своєму Facebook повідомив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука. За його словами, злочинець відсутій за місцем своєї реєстрації. Його батьки кажуть, що Балакірєв поїхав у Карпати.

Йдеться про резонансний злочин 2016 року. Тоді мама 2-річного Діми Д'яченка залишила сина зі своїм цивільним чоловіком, а сама поїхала за старшою дочкою. Коли повернулася, малюк нібито спав. Вранці вона виявила маленького Дмитрика мертвим.

Олександр Балакірєв на суді так і не визнав свою провину. Хоча на допитах і на слідчому експерименті показував і розповідав, як бив Діму. Також його підозрювали в згвалтуванні дитини, але потім цю статтю зняли через відсутність доказів.

Скандал вибухнув після того, як з'ясувалося, що суд чоловіка відпустив, вважаючи, що він став на шлях виправлення в СІЗО і може бути достроково звільнений. Раніше ж стало відомо, що Київський апеляційний суд призначив засідання на 5 лютого, але Балакірєв у той день не з'явився.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program