Під Києвом затримали чеченця, підозрюваного у вбивстві грузинського магната (відео)

13 сентября 2022 г. в 11:00

Три роки тому Шархан Гакаєв застрелив бізнесмена Ніколоза Давіташвілі, вважає слідство. Тіло жертви знайшли в колодязі. Затриманому загрожує довічне.

У Білій Церкві Київської області поліцейські затримали одного з учасників угруповання кілерів, уродженця Чечні та громадянина РФ, якого підозрюють у вбивстві 52-річного грузинського магната Ніколоза Давіташвілі. Раніше ймовірного злочинця оголосили у міжнародний розшук. Про це у понеділок, 12 вересня, у своєму Facebook повідомив начальник поліції Києва Андрій Нєбитов.

За словами правоохоронця, 26 листопада 2019 року в центрі Києва зник бізнесмен Ніколоз Давіташвілі, а згодом його труп з вогнепальними пораненнями знайшли в колодязі.

Нєбитов додав, що, за його інформацією, вбивство скоєно з корисливих мотивів і за попередньою змовою осіб чоловік загинув внаслідок того, як кілери кілька разів вистрілили йому в груди і шию.

"Дякую працівникам кримінальної поліції Київщини та бійцям "Корду" за блискучу спецоперацію. Затриманому загрожує покарання аж до довічного позбавлення волі", — заявив начальник столичної поліції.

Фокус

EXMO affiliate program