Під Львовом у жахливій ДТП загинув 28-річний автогонщик: що про нього відомо. Фото, Відео

13 октября 2021 г. в 04:01

У ніч з 8 на 9 жовтня на трасі "Київ-Чоп" водій DAEWOO Sens не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль зіткнувшись з відбійником, з'їхав у кювет і перекинувся. Водій та пасажир отримали численні тілесні ушкодження, від яких померли на місці події.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На пасажирському місці автомобіля DAEWOO Sens був уродженець Львова, відомий гонщик Юрій Новак. З непідтверджених джерел стало відомо, що водій і пасажир брали участь у нелегальних вилучених перегонах. Однак у поліції Львова цю інформацію не підтверджують, хоча і не спростовують. Відзначаючи, що після зіткнення пасажира викинуло з автомобіля, а самого водія затиснуло в салоні. І водій, і пасажир померли до приїзду швидкої.

Юрій Новак-відомий автогонщик, повідомляє OBOZREVATEL. Володар спортивного жовтого Ford, який був перероблений під спортивну модель для гонок. Відомо, що Юрій був одним з організаторів несанкціонованих перегонів, які регулярно проходили на 17-му кілометрі траси Київ – Чоп. Саме на цьому місці і сталася трагедія. Загибель молодого гонщика стала шоком для всіх його друзів і знайомих.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

EXMO affiliate program