Під Запоріжжям фура розірвала легковик на частини: багато жертв (фото, відео)

1 августа 2020 г. в 20:20

У суботу, 1 серпня, на автодорозі Василівка – Бердянськ в Запорізькій області відбулося зіткнення легковика BМW із вантажівкою MАN продуктової мережі АТБ.

Як повідомляється на офіційному сайті обласного управління Національної поліції, попередньо встановлено, що водій BМW (його дані встановлюються), рухаючись з боку міста Василівка в сторону Бердянська, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з фурою MАN.

У результаті аварії водій іномарки та три його пасажири: жінки 1997 та 2001 років народження та чоловік 1995 року народження загинули на місці. Водій вантажівки госпіталізований до лікарні з тілесними ушкодженнями.

На місці скоєння ДТП організували об’їзд транспорту через сусідні населені пункти. Місце пригоди охороняється виділеними додатковими силами поліції. Слідчі проводять огляд.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

EXMO affiliate program