Підліток на Запоріжжі переїхав 8-річну дівчинку велосипедом: батько розповів подробиці події (відео)

13 мая 2021 г. в 20:01

Все сталося 10-го травня в Енергодарі. Як ми повідомляли на 8-річну дівчинку наїхав юний велоспедист. Дівчинку госпіталізували до лікарні, адже вона отримала чималі травми.

Батько постраждалої розповів подробиці події журналістам "Вікон".

У понеділок надвечір Сергій прийшов зі своїми двома дітьми до міського скверу. Раптом він почув крик старшої доньки. Чоловік не одразу зрозумів у чому справа — дитина просто кричала не своїм голоом. Вже трохи згодом він побачив, що з ноги 8-річної Лізи йде кров. Як виявилось на неї наїхав підліток, який хизувався своїми навичками їзди на велосипеді. Хлопець виїхав на тротуар де грали діти, в цей самий час Ліза впала на одну ногу, а хлопець не встиг загальмувати та переїїхав її.

Сергій розповів, що горе-велосипедист їхав «без рук» поміж дітьми. З майданчика закривавлену дівчинку відправили до лікарні. У неї перелом кісток гомілки, велика та маленька гомілкові кістки зі зміщенням. Як зізнається сама Ліза, найбільше шкодує, що тепер не зможе поїхати на змагання до Херсону, до яких так довго готувалась. Тепер до танців лікарі їй дозволять повернутись не раніше аніж через пів року.

Хоча хлопець і вибачився перед дитиною, але батькові на той момент було не до цього. Зараз як кажуть юристи батькам підлітка доведеться сплатити витрати за лікування та моральну компенсацію. Окрім цьоьго їм може загрожувати кримінальна відповідальність. Батько Лізи поки що не звертався до поліції, адже сподівається на адекватну реакцію батьків юного винуватця. Детальніше дивіться в сюжеті.

EXMO affiliate program