Підозрюють у спробі вбити поліцейського: на Київщині затримали водія-втікача – відео

12 мая 2021 г. в 12:40

Слідчі поліції та працівники прокуратури повідомили про підозру жителю Вишневого у скоєнні замаху на вбивство правоохоронця. 37-річний чоловік хотів втекти під час складання адмінпротоколу.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, водію Nissan Note інкримінують скоєння тяжкого злочину. Якщо суд визнає його винним, чоловіку загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі. Також у Кримінальному кодексі України передбачено покарання у вигляді довічного ув'язнення.

Як стверджують правоохоронці, замах на вбивство чоловік нібито скоїв тоді, коли патрульний оформлював щодо порушника правил дорожнього руху адмінпротокол.

Патрульний серйозно постраждав

  • 6 травня інспектори з групи реагування Бучанського районного управління поліції зупинили власника Nissan, який порушив правила проїзду перехрестя.
  • Поліцейський звернувся до водія для складання адмінпротоколу. Втім, власник почав поводитися неадекватно та спробував втекти.
  • Водій збив правоохоронця, через що той отримав численні тілесні ушкодження.
  • Крім того, Nissan пошкодив ще дві автівки та мотоцикл.
  • Лікарі швидкої госпіталізували поліцейського. На місці події працювали слідчі.

Керманича іномарки затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання. Згодом підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Служителі Феміди не передбачили для нього можливості вийти під заставу.

Досудове слідство інциденту триває.

Дивіться відео наїзду на поліцейського у Вишневому:

24tv.ua

EXMO affiliate program