Підпал квартири у Києві: чоловік кілька разів вдарив сина ножем перед тим, як підпалив ліжко (відео)

6 октября 2020 г. в 13:50

Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві власної дитини у Києві. За попередньою інформацією, чоловік ножем завдав декілька поранень сину, після чого підпалив ліжко, у якому перебував хлопчик. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

"Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі під час огляду приміщення в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло малолітньої дитини зі слідами насильницької смерті”, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Подільського управління поліції Антон Жидовцев.

За його словами, для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи.

“Попередньо встановлено, що чоловік ножем завдав декілька поранень хлопчику, після чого підпалив ліжко, в якому знаходилася дитина. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він — місцевий мешканець, 1984 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався”, — зазначається в повідомленні.

Також повідомляється, що найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

“У рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини події, а після отримання висновків експертів можлива додаткова правова кваліфікація”, — додав правоохоронець.

EXMO affiliate program