«Пікантний» бізнес: у Луцьку акушер-гінеколог виявився сутенером зі стажем (ВІДЕО)

3 июня 2021 г. в 10:30

Акушера-гінеколога з Луцька вдруге затримали за сутенерство. Лікаря, в жовтні минулого року, засудили за аналогічний злочин. Тоді він отримав умовний термін. Але займатись незаконною справою – продовжив. Продовжить Лілія Налапка.

Луцького акушера-гінеколога затримують штурмом силовики. Лікар саме отримав гроші від клієнта, за які мав організувати зустріч з повією. За свої послуги брав до 5 сотень гривень. Натомість жінки отримували півтори тисячі. Керівник міграційної поліції управління Нацполіції у Волинській області Олександр Зотько розповідає, сутенер втягував у незаконну діяльність нових жінок:

«Він організовував надання сексуальних послуг в місті Луцьку. При цьому втягував як нових жінок, так і повій, які до цього заробляли таким способом собі на життя і здійснював пошук приміщення для надання послуг сексуального характеру, також надавав транспорт», – каже поліцейський

В затриманому правоохоронці впізнали 53-річного Василя Стефанюка. Півроку тому його судили за аналогічний злочин. Тоді лікар визнав свою вину повністю та уклав із прокуратурою мирну угоду. Все для того аби не сісти за ґрати.

«Людина надала довідки про те що хворіє на тяжку форму діабету і відповідно було встановлено йому іспитовий термін», – речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.

Зважаючи на пом’якшуючі обставини чоловіку замість 5 років за ґратами, встановили іспитовий термін на 3 роки. Але за кілька місяців лікар повернувся до незаконної справи. керівник міграційної поліції управління нацполіції у Волинській області розповідає, їхній підрозділ вже затримував цього чоловіка восени минулого року:

«Минулого року, співробітниками нашого ж підрозділу даного громадянина було також затримано і також він притягувався до кримінальної відповідальності. В вересні його було засуджено за ч.2 ст 303 сутенерство», – говорить Олександр Зотько.

Акушер-гінеколог з 23-річним стажем раніше працював у Луцькому пологовому будинку. Після попереднього скандалу звільнився за згодою сторін. Згодом влаштувався на роботу у Цуманську районну лікарню. Там встиг пропрацювати лише місяць.

«Ніяких не було зауважень до його роботи. Ніяких не було. А він звільнився сьогодні я підписала указ, мені навіть ніхто нічого не сказав. Я тільки попитала чому він звільняється, він так не довготривало попрацював сказали що головний лікар в курсі, вона знає», – розповідає в.о. директора лікарні Наталія Кобилан.

Суд відправив Василя Стефанюка під домашній арешт. Тепер умовним терміном чоловік не відбудеться. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

itvmg.com

EXMO affiliate program