Після щеплення двійнят АКДП одна дівчинка померла одразу, а друга стала калікою

18 октября 2011 г. в 16:22

У Криму живе дитина, яка у свої 4,5 роки щойно навчилась тримати голову і сидіти. Батьки кажуть, таке відставання у розвитку спричинило щеплення.

11.jpg

 

Від нього їхня дочка захворіла на вірусний енцефаліт. Щоб подолати хворобу і поставити дівчинку на ноги, батьки просять допомоги у людей.

Людмила розповідає – вона  народила здорових двійнят. Але лікарі  зробили їм щеплення від коклюшу, дифтерії і правця. Дитячий організм не витримав удару медикаментів.


ЛЮДМИЛА МИЛКО – МАТИ ДІВЧИНКИ:

Сначала мне и жить не хотелось из-за этого. Я уходила на кладбище и не хотела приходить домой, если бы не Лида. Она меня к жизни вернула. Я зло затаила на всех докторов, нужно было Лидой заниматься, но у меня была обида за Валюшу.

Дівчині 4,5 роки, але розвиток у неї – і фізичний, і розумовий – як на 4 місяці.  Мозок дитини вражено вірусним енцефалітом. Дівчинка не може  сама їсти (бо не втримає у руках ложку) і весь час у підгузках. Нещодавно Ліда трохи навчилася сидіти і, навіть стояти, але без підтримки   тримається  не більше хвилини.  Через постійний прийом ліків  у дівчинки також практично немає волосся.

Аби хвора дочка почала хоч якось ходити, Людмила полишила роботу і тепер не відходить від дитини – постійно робить їй масаж, гімнастику, щоб хоч трохи почали працювати м’язи.

Але всього цього мало – у бронхах  Ліди постійно назбирується мокрота, всі ці болячки разом спричинили рахіт. Вилікувати Ліду можна – за великі гроші,  у Росії.

Зарплати батька вистачає тільки на їжу і підгузки, тому кожного дня мати одягає дочку, саджає її в коляску і йде у парк просити у людей милостиню.

Тут, на алеї, мати спершу молиться за здоров’я своєї дитини, каже – просити гроші соромно, але іншого виходу все одно немає. У картонну коробку люди кидають хто скільки може.

Разом із дочкою жінка стоїть тут годинами, за день, каже, назбирує до сотні гривень. Таким от  способом – милостинею – люди мають на дорогу до Росії. Тамтешні лікарі погодилися зробити дитині операцію. Проте на неї у родини коштів немає. Треба 50 тисяч гривень.

ЛЮДМИЛА МИЛКО – МАТИ:
Помогите нам еще собрать на лечение для Лиды в Санкт-Петербург, Институт мозга. Это деньги немалые, нам самим не справиться. Где-то больше 50 тысяч гривен нужно.

Сім’я спеціально звернулася до Надзвичайних новин, щоб показати людям свою біду і, може, хто  відгукнеться й допоможе  грошима.

 

Телефон матері Ліди:  095 203 82 27

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Після щеплення двійнят АКДП одна дівчинка померла одразу, а друга стала калікою

 

EXMO affiliate program