Плакали з горя: із 15-річною дівчиною, яка випала з автобуса і загинула, прощалися сотні осіб (відео)

21 октября 2019 г. в 18:20

У Тернопільській області, у селі Криве, 20 жовтня попрощалися із 15-річною Наталією Цар, яка випала з автобуса і загинула.

Вона саме поверталась додому, коли трапилось лихо.

Про це інформують “Новини” Тернопільської філії Суспільного.

Попрощатися із загиблою прийшли близько 500 осіб. Дівчину поховали на місцевому кладовищі. Родичі дівчини відмовилися від коментарів.

Зазначимо, 18 жовтня 15-річна дівчина випала з рейсового автобуса. Це трапилося близько 15:00. Дівчина їхала з Тернополя додому на автобусі 192-м номером рейсу Кам’янець-Подільський-Тернопіль.

Разом з дівчиною їхала Марія, жінка відмовилась називати своє прізвище. За її словами, маршрутка була переповнена.

На місце події медики Скалатської підстанції швидкої допомоги прибули за 10 хвилин, розповів завідувач цієї підстанції Петро Швець. За його словами, лікарі констатували смерть до приїзду швидкої через травму шийного відділу хребта. Речник Нацполіції області Сергій Крета розповів Новинам, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса потрапило в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій надавав медичну допомогу, поки їхала швидка. Поліція порушила кримінальну справу.

EXMO affiliate program