По телевізору розказують казки, а ми руйнуємо життя мирних: полонений окупант розповів про проблеми у військах РФ. Відео

15 мая 2023 г. в 19:00

Полонений російський окупант зізнався про проблеми у військах РФ з мобілізацією і зброєю. Він також заявив, що по телевізору розказують казки, а насправді Росія руйнує життя мирних.

Відповідне відео з’явилось в розпорядженні Obozrevatel. Полторун Костянтин Олександрович із 72 окремої мотострілецької бригади ЗС РФ зізнався, що хотів "відкосити" від участі у війні.

"Я взагалі розвідник-сапер, я намагався відкосити, ну щоб не їхати, бо навіщо, для чого, я досі цього не розумію. Ну я розумію, що по телебаченню – це все казки. Я завжди так вважав", – сказав він.

Окупант також розповів, як в Росії проходить мобілізація. За його словами, загарбники перед фронтом залишаються без належної підготовки та забезпечення.

"Автомат видали і все. Ми не знали, що робити", – додав він.

Крім того, загарбник розповів про значні втрати в лавах путінської армії. Він зазначив, що дуже багато ліквідованих на війні окупантів вважають безвісти зниклими.

Тому сам Костянтин тішиться, що потрапив у полон, бо це зберегло його життя. Тим паче, що тут, за його словами, його ніхто не б'є, годують, цигарки дають, руки не закуті.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program