Побили громадян за зауваження щодо російської музики в Білій Церкві: зловмисникам загрожує до 5 років. Відео

25 июля 2023 г. в 20:20

Правоохоронці повідомили про підозру групі чоловіків, які у Білій Церкві вночі слухали гучно музику, а після зауваження місцевих мешканців почали бити громадян. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Внаслідок цього постраждало четверо осіб (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"Сутичка виникла 21 липня в Білій Церкві через те, що група осіб гучно слухала музику окупанта в автомобілі Mercedes, чим викликала обурення місцевих жителів. На зауваження від мешканців міста про недопустимість такої поведінки чоловік не відреагував та не припинив свої дії. Крім того, правопорушник разом зі своїми спільниками почали бити оточуючих, унаслідок чого завдали їм різного ступеня тілесні ушкодження", – розповіли в поліції.

Слідчі вилучили гаджет, з якого лунала музика, та автомобіль. Зловмисникам повідомили про підозру в хуліганстві.

Нагадаємо, у Білій Церкві Київської області вночі через водія автомобіля Mercedes, який гучно слухав музику російських виконавців, виник конфлікт, який закінчився бійкою. Поліція відкрила кримінальне провадження, а очевидці розповіли подробиці події.

На відео наявна нецензурна лексика!

obozrevatel.com

EXMO affiliate program