Подивіться на найбільш невбиваний армійський позашляховик (відео)

14 октября 2019 г. в 19:29

У 2013 році ралійний гонщик Жерар Ронд, заручившись підтримкою автомобільної компанії VDL, створив фірму з виробництва армійських всюдиходів. Кілька років пішло на розробку і створення позашляховиків багатоцільового призначення і в 2017 році фірма показала свої перші напрацювання. Одним із них є багатофункціональна модульна платформа GRF 5.12, на базі якої фірма пропонує кілька варіантів всюдиходів для потреб армії та спецпідрозділів.

Defenture GRF 5.12 являє собою всюдихід з колісною формулою 4х4, всіма керованими колесами і незалежною підвіскою всіх коліс. GRF 5.12 можна замовити в чотирьох варіантах виконання: дозорно-розвідувальне авто, машина медичної служби, пікап або вантажний фургон. Автомобіль можна оснастити різними видами озброєння, а спеціальні кріплення дають змогу десантувати машину з повітря.

Всюдихід Defenture створено з «чистого аркуша» з урахуванням вимог військових. Маса машини – лише 2450 кг, а вантажопідйомність досягає 2150 кг. У рух автомобіль приводить 217-сильний турбодизель, крутильний момент якого досягає 500 Нм. В парі з ним працює 6-ступінчастий автомат. Двигун адаптований для використання різних сортів дизпалива, а запас ходу досягає 800 км. Крім чудової геометричної прохідності всюдихід має кліренс у 3450 мм, а також повний комплект блокувань диференціала і знижувальну передачу.

autocentre.ua

EXMO affiliate program