Погрожує людям вбивством та насильством: у Бердянську СБУ повідомила про підозру зраднику, який перейшов на бік рф

28 июля 2022 г. в 09:30

У Бердянську загарбники призначили «виконуючим обов’язки першого заступника начальника «мвд м. Бердянськ» мешканця Макіївки. Колаборант добровільно перейшов на бік рф, передає прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

За даними відомства, колаборант ще в 2014 році перейшов на бік окупантів. До свого призначення псевдопідполковник працював у одній з виправних колоній тимчасово окупованої Донецької області.

За «віддану працю» окупанти призначили його на посаду молодшого радника юстиції «генеральної прокуратури ДНР». Нещодавно зрадника відправили на пенсію.

Зараз колаборант сприяє рашистам у залякуванні мешканців Бердянська шляхом масових репресій, переслідувань і незаконних затримань.

За досвідом ДНР, він разом зі своїми підлеглими вдається до психологічного тиску потерпілих, насильства та погрози вбивства. Також вони продовжують вербувати «однодумців».

СБУ вже повідомила йому про підозру за ч. 7 ст. 111-1 «Колабораційна діяльність» КК України. Тепер псевдо керівникові окупаційної структури загрожує до 15 років позбавлення волі.

subbota.ua

EXMO affiliate program