Поїв алкоголем: в Києві затримали 50-річного педофіла (фото)

3 июня 2020 г. в 17:34

У Києві зловили 50-річного педофіла, який заманював до себе дівчаток. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Правоохоронці встановили, що зловмисник розбещував двох 13-річний підлітків. Він задіяв одну з них для виготовлення фото та відеоматеріалів порнографічного характеру.

Зі своїми жертвами він познайомився в магазині, попросивши номер у однієї дівчинки. Далі збоченець спілкувався зі школярками по смс. Через деякий час він запросив їх до себе додому. Там поїв алкоголем, показував відеозаписи зі сценами зоофілії і схиляв до вступу в статевий контакт.

Крім цього, протягом декількох місяців чоловік продовжував розбещення однієї з дівчат і схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. Для цього він зареєстрував неповнолітню на сайті секс-знайомств. Він вів переписку від її імені з чоловіками, відправляв їм фото оголеної дівчинки і пропонував надання їм сексуальних послуг за гроші.

Зловмисника затримала поліція. Йому повідомлено про підозру у розбещенні школярок і виготовлення порноматеріалів. Встановлюється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинних дій.

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program