Показав поліції статевий орган: на Вінниччині затримали громадського активіста з Києва (Відео)

5 августа 2021 г. в 07:40

На трасі Калинівка – Вінниця поліція зупинила мікроавтобус Volkswagen за перевищення швидкості. У салоні їхали члени громадської організації "КПК". Одного з них правоохоронцям довелось затримати, адже він був дуже агресивним й показав свій статевий орган.

Такі дії розцінили як хуліганство й втручання у діяльність працівника правоохоронного органу. Чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі.

Наша відповідь коронавірусу: у київському вікні виставили непристойну статуетку

Розмовляв матюками й показав статевий орган

Громадський активіст лаявся нецензурною лексикою й навіть погрожував інспектору поліції. Потім спитав чому камера правоохоронця направлена не на обличчя.

Чому камера мені в пі*юн дивиться,

– запитав він.

Потім розстібнув ремінь й дістав свій статевий орган, який бачили всі присутні – поліцейські й інші члени громадської організації. Закінчилось все тим, що правопорушника пов’язали й силою доставили у Вінницю у відділок.

Що це за громадська організація

Всі пасажири мікроавтобусу були одягнуті у білі футболки з логотипом ГО "КПК". Організація "створена колом суспільно активних та небайдужих людей", йдеться на сторінці у фейсбук цієї ГО. Вона бореться проти корупції, свавілля поліції й нібито викриває нечесних політиків.

24tv.ua

EXMO affiliate program