Поліцейські в Києві затримали чоловіка, який рік тому майже «вирубив» Киву в ресторані

6 мая 2021 г. в 00:20

Михайла Маймана затримують не вперше, сам він не коментує те, що сталося.

Патрульні поліцейські столиці затримали Михайла Маймана (відомий також як Михайло Помагайбо), відомого тим, що у січні минулого року побився з депутатом від ОПЗЖ Іллею Ківою в одному з ресторанів столиці. Про затримання у своєму Facebook повідомив журналіст Олександр Долгий.

Цей інцидент Долгий вважає «наїздом», а також пише про те, що Майману при затриманні начебто зламали палець.

«Михайло не вживає алкоголь взагалі, тому спокійно пройшов тест. Тепер поліцейські ховаються в машини від праведного гніву ветерана АТО, але не знімають наручники і не знають, що їм робити далі» — йдеться у повідомленні.

Чи закінчився інцидент, Долгий не уточнює. Так само і Майман своє затримання у Facebook не коментував, але зробив перепост публікації журналіста, до якої додав лише слово «Бєспрєдєл!».

Нагадаємо, в січні минулого року в ресторані МОCCО на Хрещатику Майман побився із нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою. Конфлікт почався з суперечки, після якої Кива спробував вдарити суперника лобом — той у відповідь вдарив депутата кулаком в щелепу, від чого Кива майже впав. Пізніше Майман звинувачував Киву у злочинній діяльності та називав його наркозалежним, хоча й не заперечував, що свого часу був його підлеглим.

Зауважимо також, що хоча Долгий пише про те, що Майман «не вживає алкоголь взагалі», кілька років тому чоловіка зняли на відео, коли він погрожував поліцейським, які зупинили його за перевищення швидкості. Майман-Помагайбо тоді поводився дивно і його також запідозрили у вживанні алкоголю або навіть наркотиків, однак жодних доказів цьому немає.

kyiv.media

EXMO affiliate program