Поліцейський зламав ногу під час затримання полтавського терориста

26 июля 2020 г. в 07:20

У Полтаві під час операції із затримання Романа Скрипника постраждав поліцейський. Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

"За нашими джерелами, під час операції із затримання Романа Скрипника, на вул. Остапа Вишні виїхала бригада швидкої допомоги за викликом про поранення правоохоронця в ногу. Однак обставини цього травмування поліції невідомі", - пише видання.

Своєю чергою, департамент цивільного захисту населення і охоронної роботи Полтавської ОДА інформує, що до 1-ї міської клінічної лікарні Полтави з діагнозом "перелом кістки правої стопи" госпіталізували 28-річного поліцейського.

Травми потерпілий отримав під час виконання трудових обов'язків, внаслідок наїзду на нього автомобіля. Стан здоров'я чоловіка - середньої тяжкості.

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві Роман Скрипник, якого підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом, погрожуючи гранатою, захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника ГУНП в Полтавській області полковника Віталія Шияна. З ним він поїхав на наданому відповідно до його вимог автомобілі.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program