Поліція Києва "виловлює" порушників карантину: кого встигли покарати (Відео)

16 ноября 2020 г. в 04:01

В Україні з суботи, 14 листопада, для запобігання поширенню коронавірусу, почав діяти карантин вихідного дня. У Києві співробітники поліції ловлять та карають порушників.

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом порушення карантину адміністрацією спорткомплексу і двох ресторанів. Про це напередодні повідомила пресслужба поліції Києва.

Повідомляється, що 14 листопада в Києві мобільні групи здійснювали перевірку дотримання карантину. Було встановлено, що спортивний комплекс в Подільському районі працює у звичайному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу. Був складений адміністративний протокол по ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України. Крім того, працювали ресторани "Хлібний" та "Рідкісний птах". Поліцейські припинили роботу закладів, вивели всіх відвідувачів і склали адміністративні протоколи.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program