Поліція оприлюднила кадри спецоперації з моментом ліквідації «полтавського» терориста (Відео)

4 августа 2020 г. в 10:20

Після 8-ми днів пошуків “полтавського” терориста Романа Скрипника в ході спецоперації з його затримання правоохопронці були змушені ліквідували підозрюваного.

Як повідомляє МВС України, Скрипника знайшли під Опішнею у закинутій промисловій будівлі. Коли поліцейські взялись його затримувати, підозрюваний вчинив, як 23 липня у Полтаві: взяв у заручники поліцейського і погрожував підірвати гранату.

Снайпер спецпідрозділу КОРД ліквідував зловмисника.

Поліцейський, який був у заручниках, розповів 5 каналу, що мав кілька митей, аби врятуватись від вибуху гранати.

“У мене було 2-3 секунди, щоб уникнути ураження осколками від вибуху гпранати. В ході затримання правоохоронці ушкоджень не отримали”, – сказав поліцейський.

Глава МВС України опублікував кадри моменту ліквідації “полтавського” терориста в ході спецоперації. ДБР, відповідно до закону, тепер розслідує, чи правочинними булі дії поліції.

Мешканці Опішні розповідають, що й не здогадувались, що поряд з ними переховується зловмисник, який 23 липня у Полтаві взяв у заручники правоохоронця, якого потім обміняв на очільника карного розшуку поліції Полтавщини, а далі втік від поліції, яка 1 серпня знайшла його під Опішнею.

Більше подробиць про спецоперацію правоохоронців із затримання Романа Скрипника та про місце, той переховувався, – у сюжетах 5 каналу.

7days-ua.com

EXMO affiliate program